miércoles, 8 de julio de 2009

LA LLUNA EN UN COVE

la lluna en un cove
¡ Notícies fresquetes de La Lluna en un Cove !

Avui mateix hem fet el tancament de l'edició del número 8 (agost). Ben aviat tindreu la informació referent a aquest número en la nostra pàgina web. De moment, podem avançar-vos algunes cosetes... Per exemple:* El número 8 inclourà les obres guanyadores del 5è Premi Llibresebrencs.org de relats curts per a jóvens ebrencs. La Lluna en un Cove ha estat la plataforma en paper elegida per l'organització d'aquest certamen per a publicar les obres guanyadores de 2009, la qual cosa ens causa una gran satisfacció, ja que és una demostració que la nostra publicació té cada vegada major difusió i projecció dins del nostre àmbit cultural. La informació detallada sobre això la trobareu properament en la nostra web.
* A més a més, en aquest número 8 (agost), tal com hem fet en l'anterior núm. 6 (juny) i en l'actual núm. 7 (juliol), introduïm una petita part gràfica, representada en aquest cas per obres d'un gran artista: Daniel Sànchez Limón, que ha fet unes magnífiques il·lustracions d'alguns dels relats publicats; aquesta part gràfica també inclou treballs (puntugrafies) d'un company nostre que ja coneixeu: El Punt Vol·lat.

Busca'ns al FaceBookUn dels nostres lectors habituals, per iniciativa pròpia, ha creat al Facebook un "Club de Lectors de La Lluna en un Cove".

No hay comentarios: