lunes, 18 de octubre de 2010

la lluna en un cove

Enviar relats per a selecció
Busquem nous autors que tinguin una bona història per a explicar, que puguin contar un relat interessant, sorprenent, màgic... Busquem gent que, a través de les seves històries, dels seus relats, sigui capaç de transmetre la màgia de la literatura.

És clar que no podem publicar tot el que arribi a la nostra redacció, primer per la limitació que imposa el format de la nostra publicació, i després per l'exigència d'oferir al lector uns textos realment interessants.

Ara bé: tot aquell o aquella que sàpiga explicar en poques pàgines una bona història té, amb La Lluna en un Cove, la manera de fer-la arribar a un públic lector, el nostre, que creix dia a dia. Un dels nostres objectius és constituir-nos com una petita plataforma des de la qual gent ben diversa, però que comparteix el gust per la literatura, pot oferir i mostrar els seues propis treballs.



¿Què s'ha de fer per a presentar relats per a selecció?
Les condicions generals de participació, les característiques requerides de les obres a presentar per a selecció, i la butlleta d'autorització per a publicació que heu de signar i enviar-nos, tot això ho trobareu imprés (i actualitzat) a l'interior de cada número de La Lluna en un Cove. Consulteu els punts on podreu trobar la nostra publicació: feu clic en aquest enllaç.


www.lallunaenuncove.cat

No hay comentarios: